Tot straks!
Hallo allemaal.
Na in Pucon gespeeld te hebben nemen we afscheid van Peter, Lorena, Oli en Nique Koenen. Dat vonden we allemaal niet leuk.
In Santiago spelen we en tellen af. We hebben een superleuke reis gehad, maar we verheugen ons er ook weer op om jullie allemaal te zien en om weer in het fijne Nederland te zijn.
We vonden het leuk dat iedereen op de site gereageerd heeft. Bedankt voor al jullie berichten. Wout wil jullie allemaal bedanken dat jullie aan zijn feest hebben gedacht.
Tot gauw......,
Groetjes Wout, Tijn en Mart.
Een hele goede terugreis. Zo te lezen hebben jullie enorm genoten van de reis maar het zal ook vast leuk zijn om weer terug te zijn. Thuis nog lekker 2 weken vakantie en dan weer terug naar school.
Tot binnenkort
Nick en familie
is het al weer zover
toch snel gegaan
tot binnenkort en goeie terugreis
houdoe
Dag lieve Mart, Tijn en Wout,
Wat fijn dat jullie zo'n mooie reis hebben gemaakt. En Wout, nog van harte gefeliciteerd met je 6e verjaardag. Op naar groep 3?? Leuk, leren lezen, schrijven enz!!!
Voor jullie ook een goede thuisreis gewenst en geniet nog even van een paar weken vakantie daar in Rijen. En voor 7 september, heel veel succes en plezier in jullie nieuwe groep met al jullie vriendjes.
Dikke kus uit een warm Spanje van jullie"oude" juf Ans
Terugkeerders,
Wij verheugen ons er ook heel erg op om jullie weer te zien. De tank van de auto is helemaal vol, de rugzak bijna klaar, de wegenkaarten zijn uitgezocht. Nu kunnen wij ook aan onze reis naar Belgie beginnen. We wensen jullie een goede terugreis, behouden vlucht en tot in Brussel.
Lieve kussen van oma en opa.
Dag jongens,
Tot 6 september!
groetjes
juf Karin
Tja, als jullie straks op school in de kring een beurt krijgen om te vertellen wat jullie in de vacantie gedaan hebben, zal er de rest van de dag weinig tijd meer zijn voor iets anders!!! Wat een moie tijd hebben jullie gehad. Groeten van de Fam. Smolders en welkom thuis.
Lieve Mart, Tijn en Wout,
Wat fijn om te lezen dat jullie zo van de reis genoten hebben! Volgens mij hebben jullie echt heel veel leuke dingen meegemaakt maar die zal ik allemaal wel horen als ik weer een keertje kom oppassen bij jullie.. Geniet nog van de zomervakantie hier in Nederland en tot snel!
Groetjes Maaike
Vriendjes,
De zon scheen, 19 augustus , onze vriendjes zouden terugkomen en ook nog landen in Belgie. Naar Belgie gaan is altijd iets bijzonders. Om negen uur reden wij al gezellig naar Brussel, nog tijd genoeg voor koffie. Eenmaal van de autoweg kwam de ene omleiding na de andere afsluiting. Het zoeken leverde een gezellig cafe op : In den Biechtstoel ( zo'n naam kan alleen in Belgie ) Ze keken wel even verwonderd naar die Hollanders , die koffie en thee dronken. Even later kwamen Andree, Keub en Sjefke binnen. En jawel, die lustten wel een lekker biertje. Niet te lang blijven zitten, want op het vliegveld verwachten ze ons. De eenvoudige Opel geparkeerd op 5i en daarna verder. Alleen maar aankomsten te zien. Een vriendelijke mevrouw wist ons te vertellen dat we op een ander verdiep moesten zijn. Dat was zo gevonden. Ook maar eens vragen hoe wij konden zien welke uitgang we moesten hebben. De dames van de informatie lachten beminnelijk : dit is een bescheiden vliegveld, er is maar een uitgang. Een uur , het begon al spannender te worden. Ha , daar zaten oma en opa Haarlem. Gezellig kletsen, dan schiet de tijd op. In eens verscheen op het scherm dat het vliegtuig uit Zurich geland was. Naar de uitgang ! Rustig werd daar gekletst, karretjes met bagage rolden langs, de douane liet de meeste mensen door ( sommigen die niet door mochten werden heel kwaad ) , de luidspreker waarschuwde nog eens voor zakkenrollers. Zo ging het heel rustig, met geroesemoes op de achtergrond. Maar opeens.
.......... als een wervelwind kwamen Mart, Tijn en Wout door de uigang. Meteen was er lawaai van hallo en geklap in de aankomsthal. Onze vriendjes waren terug! Hoe goed ze zijn met voetballen is onderhand ook bekend. Zoals altijd besluiten we ook dit bericht met lieve kussen uit Horst.
Hoi Mart Tijn en Wout echt een goeie. Terug reis.
Tot volgend school jaarin groep 5\6
Hey Mart, Tijn en Wout,
Ik hoop dat jullie een fijne terugreis hebben gehad. Wat hebben jullie een geweldig mooie reis gehad jongens. Dat is super om mee te hebben gemaakt!
Nou Mart, over ruim een week zit je bij mij in de klas en dat vind ik heel erg gezellig! Ik ben erg benieuwd naar je verhalen. Ik kijk naar je uit!
Doe de groetjes aan pappa en mamma!
Groetjes juf Bregje
wat leuk dat jullie weer terug zijn!!!
Liefs Lonneke