marttijnwout.reismee.nl

Nog maar vier weken!

Over vier weken is het zover. Dan vertrekken wij naar Zuid-Amerika.
Ik ga met mijn papa en mama en mijn twee broertjes, Tijn en Wout.
We gaan in ieder geval naar drie landen: Chili, Argentinië en Peru. Misschien kunnen we ook nog naar Bolivia.
We gaan eerst naar de vriend van mijn vader.
Dus daarom gaan we eerst naar Chili.
De vriend van mijn vader heet Peter Koenen, en hij woont in Chili.
En hoe lang gaan we weg? Vanaf drie januari tot 19 augustus. Dat is wel 7 ½ maand!
In die tijd kun je hier onze avonturen lezen en onze foto's zien.

Dit was mijn eerste verhaaltje. De groeten van Mart van Vliet. Doei!

Heijnen

Natuurlijk sponseren wij voor 400 foto s.
Wij brengen 25 euro mee als we komen.
Dikke kus opa en oma Horst.

Arno

Heeeeeeel veel plezier tijdens jullie valkantie en maak maar mooie foto's. Zodat wij kunnen zien waar jullie zijn geweest

ingrid

He lieve mannen!!

Wij kijken erg uit naar al jullie verhalen en foto's! Gelukkig heeft opa jullie al goed gesponsord en kunnen we straks héél veel foto's van jullie zien. Misschien komen jullie nog wel op plekjes waar ik ook ben geweest (in peru en bolivia), dan ben ik vast een beetje jaloers dat jullie daar zitten.
Nu eerst nog even genieten van de kerstvakantie en ik beloof dat als jullie nieuwe neefje of nichtje is geboren, we héél snel een foto naar jullie op zullen sturen!

Dikke kus van Ingrid (en ook van Jack en Jasper)

Opoma/Haarlem

Lieve alledrie, Mart wat heb je een mooi verhaaltje gemaakt, erg knap hoor!
Na het afscheid vanmorgen op school is nu jullie vakantie van bijna 8 maanden begonnen. Wij kijken al uit naar jullie reisverhalen.Tot Zondag.Groetjes Opa en Oma

annicka

is het leuk tjin en wout en mart

tycho

we gaan je egt misen tijnmartwouten ook je vader enje moeder ik zou goet me best doen en maak je leuke vrienden en ik hoop dat je het leuk zou vinden en een goeden reis groetjes tycho styn myrte en me moeder doej

janne

Ik vind het wel jammer dat jullie zo lang weg blijven maar jullie gaan niet voor altijd weg gelukig. Ik wens jullie nog een hele fijne kerst vakantie en een gelukig nieuw jaar Groetjes Janne xxxxx

jarne

mart tijn wout

ik hoop dat jullie een fijne vakantie krijgen

groeten van jarne

jesse

lieve mart tijn en wout ik wens jullie een fijne vakantie

groetjes van jesse

franc

Hai mannen, leuk dat jullie een eigen reis-adres hebben. Is dat nou een blog?
Wat een leuke en lange reis gaan jullie maken, leuk zo een avontuur.
Ben benieuwd naar jullie verhalen.
Zijn jullie nu dagen aan het aftellen tot het vertrek?

glenn.

live tijn ik hoop dat je vrientjes maakt.
dan ga je je niet verveelen.
ik hoop dat je varkansie heel leuk wort.
groetjes glenn

sanne

lieve mart
je zult het vast wel heel leuk vinden in zuid-amirika
en heel veel vriendjes makken
groetjes sanne

umut

hoi wout be dankt voor de lolie

esra

hoi tijn allesgoed met je. tijn, ik mis je zo als ik op je websait bent en ook op de fot'''s

ik vund je lekker

esra

tijn ik heb het niet ge schreeven dat heeft mijn neef ge daan

jesse

lieve mart tijn en wout heben jullie een fijne kerstfeest
gehat en een fijne niewjaar

groetjes van jesse

wilma hesemans

Hallo lieve wout,

wat hebben jij en je broers al veel berichtjes gekregen.
Ik had beloofd om veel te e-mailen. Nou dit is de eerste dus.
Fijne kerstdagen en als je volgende week in de buurt van tuinstraat 18 komt, bel gerust even aan voor een kopje thee.
Dikke kus van juffrouw wilma

Lisanne

Heel veel succes met de reis!
Ik ga je missen Mart!

Groetjes Lisanne roovers

lotte, toon, koen, annemie en bart

Hallo jongens, het aftellen is zeker gestart... Morgen natuurlijk eerst aftellen voor het nieuwe jaar 2010! Ik wens jullie een leuke avond toe...geniet van het Nederlandse vuurwerk. Wij sturen ook een vuurpijl jullie kant op. Tot zondag, dan breng ik jullie veilig naar Zaventem. Ik ben hartstikke jaloers op jullie!!!
Geniet van deze prachtige reis. Dikke knuffels, Annemie

Ria Willemsen

Hoi Tijn,Mart en Wout,

Ik wil jullie ,vlak voor je vertrek, nog even heeeeeel veel plezier wensen.Pas goed op elkaar en laat a.u.b. vaak iets van je horen.Ik ben een beetje jaloers op jullie.Daarom hoop ik veel berichten en foto's te zien.
Dan reis ik zo een beetje met jullie mee.
Voor vanavond veel plezier en alvast de allerbeste wensen voor de hele familie voor het nieuwe jaar.

franc

Hai mannen, de grote reis met Pappa en Mamma gaat bijna beginnen.
Spannend en leuk, om allemaal nieuwe dingen te gaan mee maken. Ook wanneer het even misschien even wat tegen zit.
Ben erg benieuwd om jullie verhalen te gaan horen.
Mart, jij hebt een lekkere verrassing om aan boord van het vliegtuig voor de start te openen en uit te delen aan mamma, pappa, Tijn en Wout! Weet je ook waarvoor ik dat speciaal voor de start gegeven heb?
Leuk om van jullie te horen en heel veel plezier, Groetjes Franc

juf Karin

Dag Mart, Tijn en Wout,

Dan kan ik natuurlijk ook niet uitblijven met een berichtje! Ik heb de kaart van Tijn tussen onze kerstkaarten gehangen en nu kijk ik er steeds naar als we aan de eettafel zitten (daar hangen ze nl omheen).
Ik zou jullie best willen uitzwaaien morgen en een dikke klapzoen geven maar dat doe ik nu maar met dit berichtje... komt-ie: mwah!
Lijkt me wel gek trouwens, hier ligt sneeuw en als jullie in Chili aankomen is het daar zomer!
Heel veel groetjes, ook van Mieke en Lonneke (mijn dochters) en tot mails!

juf Karin

heei,
ik nind het wel jammer dat jullie weggaan (snik)
maaak veel foto's en verhaaltjes zodat wij kunnenzien waar jullie zij.je word denk lekkerbruin
hopelijk gaat alles goed en gebeuren er geen ongelukken (zal niet gebeuren hahaah)

kusjes lotte

heei,
wij komen je vandaag wel uitzwaaien hoor

xxxkusjes lotte

Opa en Oma Haarlem

Alles is even spannend vandaag he; jullie v erhaaltjes met plezier gelezen.Geniet van de mooie uitzichten in het vliegtuig, maar ga ook maar lekker slapen in de machine.Kusjes voor allemaal.

tycho

ik ga je ook een halfjaar misen tijn

Nick

ik hoop dat je er veilig aankomt.
Een fijne reis.
Nick

moeder van Nick

Hoi Mart Tijn en Wout,
Hopelijk hebben jullie vandaag nog lekker even sneeuwballen gegooid want die zullen jullie daar vast niet zien. Een hele fijne reis en veel plezier het komende half jaar. We zullen jullie reis lekker blijven volgen.

groetjes Angela

Jan en Marga

Hoi Mart Tijn en Wout,

Nou we hebben jullie nog lekker uit kunnen zwaaien,en nu wordt het voor jullie lekker genieten van een hele fijne vakantie.
We zullen jullie wel missen,maar gaan jullie snel weer schrijven.

Liefs Jan en Marga

Annemie

Een berichtje voor alle thuisblijvers !

De familie van Vliet is veilig aangekomen in Zaventem. We zijn om 15u30 vertrokken. De van 'Vlieg'-familie werd door enkele buren en collega's uitgezwaaid.
Het was wel file rijden tot Antwerpen. Op de ring hebben we even een korte stop gehouden op de pechstrook... pech ? ...ja, een volle blaas...
Peter heeft een leuke plasfoto gemaakt van de 3 kereltjes. (kleine anekdote, sorry jongens)
Om 17u45 stonden we aan de incheck-balie: 5 grote tassen gingen op de transportband richting vliegtuig... en de jongens keken ernaar. Peter en Monique waren opgelucht... niet extra betalen voor de teveel kilo's. Alles ok...op weg naar gate A...tijd om afscheid te nemen...dikke knuffels en zoenen en als afsluiter een heel harde "high five".

Dag jongens, ik vond het super dat ik jullie heb mogen uitzwaaien. Maak er een super toffe reis van.

Annemie

hoi mart tijn en wout
wij vinden het wel jammer dat jullie voor bijna 8 maanden weggaan en daarom zullen we jullie ook wel heel erg missen maar ik hoop dat jullie het leuk krijgen
en als jullie terug komen dan vertellen jullie je hele verhaal he??
als je dit leest zit waarschijnlijk nog in het vliegtuig 28 uur vliegen is niet niks
maar je moet er iets voor over hebben om zo'n reis te maken
met de mensen die in jullie huis tijdelijk zijn gaat alles goed
maar ik hoop dat we jullie weer snel op een foto zien he

kusjes XXX lotte

mart tijn en wout,
ik moet jullie wel elke dag wel iets zeggen
ik mis jullie zo
hier ligt er sneeuw en bij jullie is het 25 graden da's toch wel raar he!
ik hoop dat jullie er snel foto's opzetten zodat we jullie weer kunnen zien
maak er een leuke vakantie van en school daar moet je maar niet aan denken
als je wilt weten hoe het allemaal gaat moet je maar mailen naar
[email protected]
dan zeg ik het je

doei dike kus lotte

groep 1-2 A

lieve Wout,

wij missen jou maar wij hopen dat je veel plezier zult hebben. ( tessa)Wij vinden jou heel lief.( iris).
Er ligt hier heel veel sneeuw.We hebben net de pinguindans geoefend voor de maandviering.
Heel veel groetjes en een dike kus van ons allemaal.
Alle kleuters van groep 1-2 A

ik zeg weer wat
want ik mis jullie zo

xxxkusjes lotte

nina spapen

tijn ik hoop dat
je het
leuk vint ik mis je erg
hoe is het met je goet of slegt

groetjes nina

hoi jongens
alles goed stuur alsjeblieft een mailtje naar :[email protected]

hier ligt nog een beetje sneeuw daar natuurlijk zon
maar jullie hebben jullie bagage hopelijk al

dike kus en we missen jullie lotte XX

Noortje van VIlla4Kids

Halloo Mart Tijn en Wout..

De kinderen op de BSO hebben het nog steeds over jullie hoor.. Ook omdat ze het grote atlasboek op de kast zien staan.

HIer bij ons gaat het allemaal goed.. Hopelijk bij jullie ook..
We missen jullie wel.. maaar over ene paar maanden komen je gelukkig weer gezellig bij ons op de BSO spelen:)

Veel plezier nog in Zuid-Amerika en de verhalen ga ik zeker volgen.

Groetjess Noortje

janne

hallo mart
ik mis je heeeel erg.ik hoop dat jullie het fijn hebben in zuid-amerika.en ik hoop dat jullie nog veel leuke dingen gaan doen.ik heb net gezwommen met tante ingrid , jack en jasper.het was erg gezellig met jasper.jasper was nog gevallen dat was helemaal niet leuk.mart je bent je 8 verschillen boekje vergeten. ik heb met korfballen 3 3 gelijk gespeeld en ik heb ze alle 3 gescoord goed he?
Groetjes janne

janne heijnen

hoi mart. ik hoop dat jullie het daar leuk hebben in zuid-amirika. ik heb goed nieuws ik mag voor mijn b op, goed he? groetjes janne xxxxx

cas

He' Mart hoe is het daar?
Gaat het goed?
Ga je nog iets doen van het weekend?
O ja, vergeet ik het bijna te zeggen:veel succses nog.

Doei Cas

Cas

Hoi Mart ik heb ook een paar goede moppen.
Ik zal er eentje vertellen.
Een apel en poep was met elkaar aan het praten aan het eind aan het van een riol.
Een jongen kwam langs en pakte de apel.
En het stukje poep zei: Tot morgen he.

Doei cas

synnovea van den berg

Beste Mart.
hoe gaat het?
heb je nog meer moppen?
wand we vonden ze heel leuk

groetten van synnovea

sjoerd

Hoi die mart hoe gaati daar in zuit_amerieka.
In ons lanje licht er nog steeds sneeuw.
Er was 2 dagen geleden nog sneeuw bij gevalen.
En lueke foto,s hoor.
En ook al veel bergen beklomen.
En hoe hoog waren ze.
1km 2km 5km 7km 10km meschien wel 12km

de mazel Sjoerd

tjeerd

hoe gaat het daar hier alles goed hoor maar we misen je wel carnaval is nu weer voorbij morgen weer naar school en wat voor leuks ga jij doen tijn..........
groetjes tjeerd

franc

Hoi mannen, wat maken jullie veel mee zeg. Wel spannend om steeds jullie verhaal en foto's te zien.
Nu gaan jullie op de boot, hoe vinden jullie dat?
Dat is even rust na al het wandelen en klimmen, denk ik?

franc

Hai Mannen, wat zien jullie veel zeg!
Jullie hebben vast heel veel te vertellen elke dag.
Soms zal het ook wel een beetje eng zijn denk ik?
Nog een hele fijne tijd wens ik jullie in Zuid Amerika.

Hoi allemaal,
Het is al even geleden dat ik jullie verhalen heb gelezen.Maar ik moet zeggen dat ik het elke keer weer geniet als ik lees wat jullie allemaal beleven.
Knap hoor Tijn dat je al een beetje spaans kunt spreken.
Vieren ze daar ook Pasen zoals bij ons of hebben jullie daar niets van gemerkt?
Hier hebben we lekkere chocolade eitjes gegeten en zijn we naar de kerk gegaan.Ik heb het kinderkoor onder leiding van juf Karin daar zien optreden.
Groetjes en pas goed op jezelf.

Wilma hesemans

hallo lieve Wout,

Wat een verrassing zeg toen ik vandaag thuis kwam. Er was een kaart van jou met de post gekomen. Ik ben er erg blij mee hoor.
De kaart heeft er wel 4 weken over gedaan om bij mij thuis in de brievenbus te komen. Ik neem hem morgen zeker mee naar school om hem aan alle kinderen te laten zien. Heel veel groetjes van Juf Wilma

Esra

hoi wanneer komen jullie weer terug he?
En hoeveel dagen nog als jullie weer terug komen he?
Mart Tijn en Wout hebben jullie iets spannends gedaan he.
De groetjes Esra topcu

Hallo jarige Tijn.

Van harte gefeliciteerd met je verjaardag. Dat is wel heel bijzonder, jarig op vakantie! Ook Pappa en Mamma en Mart en Wout natuurlijk een beetje gefeliciteerd, met zo een jarige job in hun midden.

Het zijn wel spannende reis verhalen hoor die ik over jullie lees met ook daarbij heel mooie foto's.
Ik zag dat jij ook op een ezel hebt gereden!

Ik wens jou een hele fijne dag en nog een hele fijne vakantie. Een dikke verjaars zoen van Franc

Lonneke

Hooi,
hoe is het daar??
met ons gaat het allemaal goed.
hoe is de reis?
hebben jullie nog mooie dieren gezien?

GRTZ XXX Lonneke

Hallo jarige Wout,

Morgen ben je jarig en dan...?
"Lang zal hij leven, lang zal hij leven, hiep hiep, hiep hiep hoera!" Dat hoort bij deze dag....

Ook ik wil jou ook alvast feliliciteren met je verjaardag, evenals mamma, pappa en je broers.
Ik wens je een hele fijn dag toe!

Een dikke verjaars zoen van Franc

franc

Zo mannen, wat hebben jullie lekker op de skies gestaan zeg!
Was het niet soms een beetje eng zo hard naar beneden te gaan van de berg af?

En nu zit de tijd in Zuid-Amerika er bijna op en gaat het leven thuis in Nederland weer verder.
Met een paar nachtjes gaan jullie aan de lange reis terug naar naar alle bekenden in Nederland beginnen.
Eerst zijn jullie lang onderweg en moeten een paar keer van vliegtuig wisselen.

Ik wens jullie een hele goede reis en ik vind het fijn jullie weer in Nederland te zien.

Een hartelijke groet en zoen
van Franc