marttijnwout.reismee.nl

De afgelopen week.

Hallo allemaal.
Wij zijn naar heel veel meren geweest.
Wij zijn in het nationale park geweest en daar hebben wij de voet van de vulkaan de Llaima beklommen.
Het leek wel een maanlandschap.
Met allemaal kuilen.
Het was heel zwaar lopen.
En de wind was heel hard het leek wel of er een vulkaan ging uitbarsten.
Tijn heeft hier een filmpje van gemaakt.

De grond was wel 37 graden.
En toen wij terug kwamen zijn wij nog vaak naar een meer gegaan.
Wij hebben een wedstrijd gedaan de Nederlandse tegen de Spanjaarden de eerste wedstrijd was het 7-6 en de tweede wedstrijd 9-6 voor Nederland.
En wij zijn al een keer gaan kanoën.
Het was heel leuk, maar eerst vond ik het een beetje eng.
Vandaag hebben wij een soort geluksdag wij hebben vandaag frietjes en een ijsje op en zo meteen gaan wij barbecuen.
En hier wordt het steeds warmer.
Deze dag was het ongeveer 28 graden.
Ik hoorde dat er bij jullie nog steeds sneeuw ligt.
En wij zijn al vijf Nederlandse mensen tegen gekomen.
Wij leren veel nieuwe moppen van Peter Koenen.
doei allemaal.
Mart

sander

leuk de vulkaan beklimmen
en kanoën was wel leuk zekker
jammer dat het filmpje niet op de site kan
en de sneeuw is net weg

groetjes sander

ingrid

hmmm, 28 graden.... dat klinkt wel lekker. Ik zit hier met een dikke trui aan! Beetje jaloers ben ik wel. Jammer van het filmpje, had het graag gezien Tijn, maar gisteren hebben we wel al naar jullie mooie foto's op de website van van papa en mama gekeken!

Geniet ervan jongens!

Kus, Jack, Ingrid en Jasper

Amir

Bij ons zat het gisteren nog te sneeuwen en in de avond was het bijna allemaal weg.
En leuk voetballen tegen spanjaarden

Groetjes, Amir

Oma en opa Horst

Lieve Mart, Tijn en Wout,
Wij hebben weer genoten van het verhaal van Mart, De wereldreizigers worden op de voet gevolgd. Ook de foto s waren geweldig. Die willen wij met alle plezier sponseren ! Drie dappere ontdekkingsreizigers onderweg. Ondertussen wordt onze aardrijkskunde van Chili steeds beter. Niet vergeten om daar te vertellen dat oma en opa jullie ook getraind hebben met voetballen.
Kussen van oma en opa.

Opa en Oma Haarlem

Hoi Mart, Tijn en Wout,
Wat een mooi verhaal weer en wat hebben jullie al veel meegemaakt. Kunnen jullie ons een beetje wartmte sturen? Wij zijn trots op jullie dat jullie ook met voetballen gewonnen hebben.Dikke kussen voor jullie alle vijf.

Opa en Oma Haarlem

Mart, zeg maar tegen Pappa dat we uitkijken naar de skype a.s. Zaterdag, hopenlijk lukt dat!

lisanne

Hoi mart,
het is een leuk filmpje.
Het zijn mooie foto"s.
kun je ook wat warmte hier heen stuuren?
het is supper koud.
het is nu min 10 graden

groetjes en tot snel lisanne

Juf Ria

Hoi Tijn,
Ik heb net genoten van je filmpje over jullie tocht naar de vulkaan.Het lijkt me spannend om daar te zijn.
Verder ben ik er trots op dat jullie gewonnen hebben met voetballen.Als jij straks terug bent op de BVM word je vast onze sterspeler.
Bij ons op school kan er niet zo veel gevoetbald worden door de sneeuw.Misschien kun je wat van het lekkere weer in Chili deze kant opsturen?
Groetjes aan iedereen
Juf Ria

Tessa

Lieve Wout,

Ik mis je en ik vind dat je nu al wel heel lang weg bent, en dat je maar weer terug moet komen. Vrijdag kwamen wij langs jullie huis en er kwam een vreemde meneer naar buiten???!!!! Dat vond ik echt raar.
Groetjes Tessa

jesse

lieve tijn het niewe zijzoem is bijna begonen en hier is
ales goed en hoe is het daar in zuitamirika

groetjes van jesse