Tussendoortje
Ik zat eens in een bar en toen stapte er een piraat de bar binnen.
Zo ´n echte met een houten been een haak en een lapje voor zijn oog.
En ik zij tegen die piraat zo wat is er met jou gebeurt?
Waarom heeft u een houten been?
Toen zij die piraat ons schip werd tot zinken gebracht door een stel rovers.
Ik dreef nog net op een vlot toen zwommen er opeens tientallen haaien om mij heen.
En eentje hapte zomaar mijn been eraf en toen moest ik er wel een houten been voor in de plaats zetten.
Maar waarom heeft u dan een haak?
Nou wij veroverden een schip met veel goud maar er was nog een hulp van die boot en veroverde ons weer.
Zij waren zo boos dat ze mijn hand eraf hakte en toen moest ik er wel een haak voor in de plaats zetten.
Maar waarom heeft u dan dat lapje voor uw oog.
Nou er had een duif in mijn oog gescheten.
En toen was ik vergeten dat ik een haak had dus.....krrrr aaaaa!
Er kwam eens een konijn bij de bakker en die vroeg verkoopt u ook worteltjestaart?
Toen zij de bakker nee, wij verkopen geen worteltjestaart.
Toen zij het konijn oke dan kom ik de volgende dag weer terug.
De volgende dag kwam hij weer terug en vroeg heeft u ook worteltjestaart?
Nee wij hebben geen worteltjestaart.
Toen ging het konijn naar huis en dacht morgen ga ik weer terug.
De volgende dag kwam hij weer terug en vroeg heeft u ook worteltjestaart?
Nee wij hebbben geen worteltjestaart! Riep de bakker.
Toen ging het konijn weer terug naar huis zonder worteltjestaart en dacht morgen ga ik weer terug.
De volgende dag kwam hij weer terug en vroeg heeft u ook worteltjestaart?
Toen zij de bakker ja we hebben worteltjestaart! En toen zij het konijn bah vies he.
Mart
he mart leuken moppen
en hoe gaat het daar in chili
ik hoop goed
doeiiiii groetjes sander
Mooie mopjes Mart.
Hoe is het met jullie schoolwerk, heb je al wat terug gestuurd naar school?
Doei, veel kussen voor allemaal
Oma en opa waren aan het wandelen. We zaten in de zon de boterhammen op te eten. Kijk daar , zei oma , daar gaan twee mensen dat lege huis in. Even later kwamen er drie naar buiten. Opa nam een slok water en zei : ik wou dat er eentje het huis inging, dan is het weer leeg. ( een wiskundemopje )
Een Duitser was op aan het scheppen. Bij ons was een man blind geworden. De dokter zette er twee nieuwe ogen in en hij kon weer kijken. Bij ons was een koe zijn 4 poten kwijt, zei de Nederlander. De dokter zette 4 nieuwe poten eronder en daar rende de koe weer . Geloof ik niet, zei de Duitser. Zelf gezien ? Nee, gehoord van die Duitser met 2 glazen ogen.
leuken moppen tijn
hoi mart,
ik heb2 leuke mopjes.
De1ste een jongetje gaat voor het eerst naar zwemles.
als de badmeester hem net in het water heeft gelaten,
begint hij te huilen .
,,ik wil niet meer ",scheeuwt hij , want mijn zwembroek is niet waterdicht"
2de mop
ober mijn melk is waterig ! de ober antwoordt
mischien heeft de koe te lang in de regen gestaan!
dit waren mijn mopjes leuk he?
haaaaaaaa ha leuk he.
die van jou ook hoor!!!!!!!!!
doeiiiiii groetjes lisanne
De mopjes van jou zijn best goed ik heb er ook twee.
1e. de verdachte moest voor de rechter verschijnen.
de rechter zij ik heb gelezen dat je behalve geld ook horloges en juwelen hebt gestolen.
ja, dat klopt antwoorde de verdachte mijn vader zij vroeger dat alleen geld niet gelukkig maakt
2e. twee dieven hebben een bank beroofd.
toen ze thuis kwamen zij de ene dief zullen we tellen hoeveel geld we hebben gestolen toe zij de andere nee we lezen het morgen tog wel in de krant hoeveel het geworden is.
hoi tijn wij heben een nieuwe kind in de klas het is meisje en ze zit in onse groepje en ze heet maria
hoi mart
leuke moppen