marttijnwout.reismee.nl

Puyuhaupi

Hallo allemaal.
Hier is het zomaar ineens opgeklaard.
Daardoor konden we door het regenwoud lopen en later naar het uitzicht punt van de gletsjer.
Je zag heel veel blokken ijs vallen. We hoorden steeds boem knal! Het was net onweer.
Later zijn we op een veldje in het dorpje Puyuhaupi gaan voetballen met Chileense jongens. Mama heeft er een filmpje van gemaakt! Let op het doelpunt van Tijn (onze topscoorder)!http://picasaweb.google.nl/lh/photo/NCalwH43JiCoZ4A7ppDibw?authkey=Gv1sRgCN2qtcTn_KeyMw&feat=directlink
Vandaag hebben we huiswerk gemaakt en daarna zijn we naar de Termas geweest. Daar hebben we fijn gespeeld.
Wat waren jullie eigenlijk met de carnavalsoptocht? Gefeliciteerd met jullie eerste prijs. Jammer dat we daar niet bij waren... maar dat denken jullie misschien ook vaak.
Groetjes Mart.

Opa en Oma Haarlem

Hoi lieve knullen,
Wat en verhaal weer en wat zien jullie veel, helaas weten wij nog niet hoe we het filmpje moeten bekijken, maar dat vragen we wel aan Ronald als hij komt.
Maar jullie winnen wel steeds met voetballen,en jullie hebben nog niet verloren? Ja, zo blijf je natuurlijk ook in training Tijn!!.En wat kun jij goed klimmen in de bossen!. Overigens kunnen jullie ook wel schuilen onder zo'n groot blad aan de bomen als het regent!!!
Groetjes en dikke kussen voor jullie allemaal van Opoma

Oma en opa Horst.

Mart,
We hebben weer genoten van jouw verhaaltje. Dat verhaal is samen met de foto van de gletscher in het fotoboek opgeslagen. Nu hebben wij dat voetballen van jullie gezien. Dat was echte topsport. Onderhand zijn jullie en goed ingespeeld team met zijn drietjes. Dat goede spel van jullie werd ook nog begeleid door een deskundig commentaar. De carnaval is hier nu echt voorbij. Wij hebben de optocht in Horst op de t.v. bekeken. Het was hier voor ons te koud om langs de weg te gaan staan. Verkleed waren we ook niet.
Mart, hopelijk is deze tekst duidelijk en hoef je daar niets aan te verklaren.
Kussen voor jullie allemaal uit Horst.

Metin

Beste, mart

Ik mis je heel erg ik hoop dat je snel terug komt.
En ik vond de doelpunt an Tijn ook heel mooi hoor.
Wout kan ook heel goed voetballen.

Groetjes, Metin

ingrid

He neefjes!

Blijf goed oefenen met voetballen, want er komt concurentie aan! Jasper kan al heel goed voetballen inmiddels (speelde mij laatst compleet weg, balletje door de benen!). Niels moet nog even iets groter worden eer hij kan voetballen, maar ik weet zeker dat het een natuurtalent is! Ik ga nu een foto van jullie nieuwe neefje opsturen, dus kijk ook even naar de mail van papa en mama!!

Kus van Jack, Ingrid, Jasper én Niels!!

Emy

hoi mart
jamer dat je hier de carnaval hebt gemist
het was heel leuk en de dansmariekes waren ook heel goed.

gr Emy

Cars van den Heuvel

Hallo Mart en de rest natuurlijk,
Hier een berichtje van mij, ik mis je heel erg tijdens de tennis.
Het is daar geweldig leuk denk ik, maar toch zal ik blij zijn als je weer terug bent.
Stuur je iets terug naar mij,
je beste tennisvriend Cars