marttijnwout.reismee.nl

Pelikanen en schoenen

Na Vicuña zijn we naar Pan de Azucar gegaan. Dit nationaal park ligt aan de kust in noord-Chili.
In het donker kwamen wij aan en toen hebben we meegeholpen met de tent bouwen. De tent staat midden op het strand. Toen het ochtend werd zagen we een pelikaan in het water. Tijdens het wandelen hebben we geen pelikanen gezien, alleen maar stof, zand en stenen. Maar het was wel mooi. De volgende dag zagen we heel veel pelikanen. Bij de wandeling hebben we drie vosjes gezien. En even hebben we in de mist gewandeld. De mist kwam van de zee, maar ging gelukkig snel weer weg.
In Calama (nog meer naar het noorden) waren 11 honden op de camping. Mama had de schoenen buiten gezet. De honden waren ervan door gegaan met mijn schoenen. Gelukkig hebben we de schoenen weer gevonden, maar een schoen was helemaal kapot gebeten. Toen de meneer mijn schoen had gerepareerd was ik heel blij. Nu zijn ze weer heel mooi.
Dat was mijn verhaal, groetjes,
Wout

Oma en opa Horst

Wout,
Jij blijft ons verrassen. Nu weer zo'n leuk verhaaltje. Wij vertellen hier trots wat jullie al allemaal lopen. Dan zijn de kinderen zeker al groot, zeggen de mensen dan. Ons antwoord : Wout is wel al groot,maar pas vijf jaar. Het is niet waar, zeggen de mensen dan. Dan kunnen wij weer zeggen : echt waar. En dan die schoenen. De honden in Chili zijn wel brutaal om jouw schoenen mee te nemen. Dat zullen ook wel de schoenen zijn waar jij het strikdiploma mee gehaald hebt. Op de foto hebben we ook gezien dat jij weer een net bolletje hebt. Nadat mama jou geknipt heeft, hebben ze in Chili weer eerste klas wol. Zeg maar tegen Tijn dat gisteren niets aan het voetballen was. Het is 3-0 voor Bayern tegen 10 van Lyon geworden. Bayern hoefde de bal alleen maar rond te spelen. Wout, veel succes met alles wat je doet ( zoals tafeltennissen )
Veel lieve kussen voor jullie allemaal.

janne heijnen

hoi Wout, dat was zeker wel spannend met die honden. maar gelukkig zijn de schoenen weer heel. ik heb de foto's gezien en ze waren super mooi. willem mag door naar het volgende badje( hij mag naar het blauwe badje). en met korfbal staan we eerste,en met tennis gaat het ook goed. en hoe gaat het met school? en waren de vossen en de pelikanen mooi van zo dicht bij? ik vond ze anders wel mooi op de foto's.lise gaat op dansles(samen met Bodie haar vriendinnetje). bij ons op school gaat alles goed, want ik had een 9 voor mijn werkstuk en ik moet mijn boek bespreking doen over Harry potter en de vuurbeker. met voetbal staat Twente boven aan en Ajax staat tweede en PSV derde. met Jasper en Niels gaat alles goed(Niels word al groot). en jullie zijn laatst ook wezen tennissen dat zag ik op de foto. ik ben blij als jullie straks weer veilig thuis zijn. Dag kusjes Janne xxxxx!!!!!!