marttijnwout.reismee.nl

Bedankt allemaal!

Hartelijk bedankt allemaal voor alle felicitaties en voor de e-cards!! Ze waren erg grappig, die filmpjes. Ik heb tot nu toe een goede verjaardag gehad (het is hier 11.00 uur). Straks ga ik de taart eten (verrassing) en de kaarsjes uitblazen.
Vanavond gaan we frietjes of Chinees eten. Dat vind ik heel leuk.
Het is wel heel bijzonder om in Cusco jarig te zijn. Met mijn cadeautjes kan ik voor Inka spelen.

Groetjes allemaal,
Tijn

Ans Volders

Hallo Lieve Tijn,
Nog van harte gefeliciteerd met je verjaardag. Wel heel bijzonder omdat in Peru te vieren toch?
Ik volg al jullie verhalen en kijk steeds met belangstelling weer uit naar de foto's. Een fantastische reis zijn jullie aan het maken. Smaakt de taart in Peru net zo lekker als in Rijen??
Dag lieve Tijn, veel kusjes ook voor Mart en Wout en heel veel lieve groetjes aan mama en papa!
Je "oude" juf Ans

Jim

Hoi tijn, nog gefeliciteerd met je verjaardag. Ik was het weekend in Duitsland dus ik kon je nog niet feliciteren.
Maar heb je wel een fijne verjaardag gehad?
En heb je alle kaarsjes in 1 keer uitgeblazen?
Ik mis jullie heel veel.
Maar ik moet weer gaan, want ik moet ontbijten.
Het is hier nu 10:16.

Jim

Oma en opa Horst

Tijn,
We vonden het heel leuk om jou gisteren met je achtste verjaardag te feliciteren. Hopelijk hebben de frietjes of het Chinese eten je goed gesmaakt. Wij zijn wel nog benieuwd of je ook met je neus in de taart bent geduwd.
Nog veel lieve kussen voor jullie allemaal.

Nick

gefeliciteerd met je 8e verjaardag. Ik hoop dat je het heel leuk hebt gehad. hopelijk oefen je nog heel veel met voetballen want je doet straks toch wel weer mee op school he??
Nog een paar maanden en dan ben je weer terug. Kunnen we weer afspreken en samen voetballen.

groetjes Nick

esra

tijn ik heb het vergeten als je jarig was gefeliciteerd

maron

Lieve mart ik heb de kaart van je ontvangen.
Morrisen en ik spelen nog steeds met elkaar.
Zo zo jij heb wel ver gelopen. Gelukig kon je uitrussten op jullie paarden. De klas heeft zen best gedaan om zoveel mogelijk rondjes te lopen. Ik geloof wel dat er nog meer dieren zijn. Hoe gaat het daar? En hoe gaat het met je broetjes en je ouders? Ik hoop dat we nog meer leuke verhaalen van jou gaan horen en nieuwe foto's natuurlijk gaan zien. Ik heb 15 rondjes gelopen want we haden minder tijd dan de volgendekeer. En er hebben kinderen afgesneden dat je dat maar weet.

Groetjes Maron

maron

Lieve Mart,
Nog even een extra berichtje want in mijn vorige bericht schrijf ik de volgende keer maar ik bedoel de vorige keer.
En dat er kinderen hebben afgesneden is natuurlijk niet eerlijk maar dan halen ze wel meer geld op voor het ninos hotel.
Ik vind het leuk dat je volgend jaar weer bij ons in de klas zit.
groetjes van Maron

morrisen

Lieve mart,

Bedankt voor de hele hele leuken kaart.
Ik heb 16 rondjes gelopen.
We hadden niet zoveel tijd.
Het laaste rondje haalden we net.
Ook een hele leuken voorkant van de kaart.

groetjes Morrisen

selin

Lieve mart,

Ik heb 16 rondjes gerend.
Maar we hadden niet zoveel tijd
als de vorige keer.
Anders hadden ik maron, morissen
het dubbele gerend.
Helaas smokkelde er een aantal kinderen
Maar ik vind dat ik maron en morissen
de bekers verdienen.

Van Selin

Morrisen

Lieve Mart

Ik had in het totaal 91 euro opgehaalt.
Het is nog wel best wel veel.
Het was heel leuk om te doen.
Het was ook heel gezellig.
Ik heb samen met Maron en Selin gerent.
We hebben niet gestopt of gezetten.
We hebben gewoon door gerend.

Groetjes van Morrisen